17 de abril de 2009

"Algo en mi interior está creciendo... ¡y no es un bebé!"

L'altre dia a les notícies, em vaig quedar literalment com l'emoticone de moda, lOl, en sentir la cosa més estranya i curiosa que mai havia vist. Un noi rus de 28 anys, Artyom Sidorkin, feia mesos que sentia una mena de fiblada al pit acompanyada d'un dolor intens que, a més, li feia tossir sang.

Pensant en el pitjor, va anar a l'hospital a fer-se unes radiografies i els metges li digueren que tenia un tumor al pulmó. Vladimir Kamashev, cirurjà, li extranyà la forma d'aquest ja que no s'assemblava a res del que havia vist al llarg de la seva carrera professional, i per això decidí operar immediatament.

No s'hauria imaginat mai que, en obrir el pacient, en comptes d'un tumor es trobés cara a cara amb una branca d'avet de 5cm de longitud. Els metges han donat l'explicació següent: el pacient havia respirat una llavor d'avet instal·lant-se aquesta dins el pulmó. Però els biòlegs neguen que això sigui possible, ja que pel seu desenvolupament, pel que fa dins d'un cos humà, manquen moltes coses fonamentals, entre elles la llum solar.

La notícia sencera la trobareu aquí.



No hay comentarios:

Publicar un comentario